Het kruidenorakel
Kruiden Orakel

Het Kruidenorakel

Kruiden zijn wonderlijke wezens. Stuk voor stuk hebben ze een uniek karakter en een eigen energie, waarmee ze lichaam en geest in balans brengen. En als je naar ze luistert, dan gaat er een wereld vol wijsheid, inzicht en verbinding voor je open.


In dit orakeldeck vind je 83 prachtige orakelkaarten met op elke kaart het symbool en de boodschap van een kruid. De lichttaal is prachtig en de symbolen zijn magisch. Ze bevatten alle energie, wijsheid en eigenschappen van het kruid en glippen makkelijk voorbij je bewustzijn, waar ze diep in je hart en ziel een snaar raken.


Zo kunnen ze je helpen om het heden te begrijpen, het verleden te genezen en om je toekomst vorm te geven. Ga mee op reis in de wonderlijke wereld van kruiden, verbind je met hun kracht en ontdek wat ze jou te vertellen hebben.
Bestel nu voor 34,95

null

Bekijk de video voor een voorproefje van de kaarten

Hoe gebruik je het Kruidenorakel?

Het Kruidenorakel is niet zomaar een set met inspiratiekaarten. De 83 kruiden in dit deck geven je een glashelder inzicht in dat wat er zich in je binnenwereld afspeelt. De symbolen, of de kruiden zelf, kunnen je vervolgens helpen om vol daadkracht de juiste koers te varen. Zodat je stapje voor stapje het leven kunt manifesteren dat bij jou past.

Download onderstaande handleiding om te leren op welke manieren je het Kruidenorakel kunt gebruiken.

null

"Look deep, deep into nature, and you will understand everything better.”
~ Albert Einstein ~

Over de Symbolen

Symbolen zijn zo oud als de mensheid en worden niet alleen gebruikt om informatie over te dragen, maar ook voor hun spirituele betekenis en hun grenzeloze magie.


De symbolen in dit deck heb ik gekregen van de spirits van de kruiden. Door te mediteren met het kruid, naar ze te luisteren en ze door en door te leren kennen. Want kruiden zijn zoveel meer dan de optelsom van hun inhoudsstoffen! Zoveel meer dan een zalfje of theetje. Net als edelstenen zijn kruiden magisch!


Elk kruid heeft een unieke trilling, karakter en zijn eigen wijsheid. En ze kunnen je met hun energie en boodschap helpen om inzicht te krijgen in dat wat er zich in je binnenwereld afspeelt. Zo kunnen ze je helpen om het heden te begrijpen, het verleden te genezen en om je toekomst vorm te geven.
Ga mee op reis in de wonderlijke wereld van kruiden, verbind je met hun kracht en ontdek wat ze jou te vertellen hebben.

Direct bestellen

Wat anderen zeggen

null
Kruiden en hun symbolen. Wat hebben ze mijn leven verandert! Door het werken met de symbolen ben ik dichter bij mezelf gekomen en zijn de dagen anders dan voorheen. Mooier. Ik krijg meer inzichten in situaties van alledag. Elke dag begin ik met het trekken van een kruidensymbool maar ik gebruik ze ook als ik bepaalde situaties niet helemaal kan vatten. Het is wonderlijk hoe dit werkt, je inzicht geeft, fabtastisch! Voor mij geen dag meer zonder het werken met de kruiden en hun symbolen
ELEN VOIGT
Het heeft me verbaasd hoe raak de kruidensymbolen en boodschappen zijn van het kruidenorakel. De boodschappen zijn zowel prikkelend als positief geformuleerd. De kruidensymbolen zijn ontzettend krachtig en prachtig om te zien. Het trekken van de kaartjes geeft mij veel inzicht in situaties. Elke dag verbaast het me weer hoe raak ze zijn. Ze helpen me enorm in mijn groei.
MAAIKE HOOGLANDER
Normaal duurt het altijd even voordat ik verbinding heb met een orakel. Maar dit orakel, wauw. De verbinding is er meteen, en de symbolen raken echt op een diep niveau. Wat heb ik al een mooie inzichten, en soms ook minder leuke (maar nodig) inzichten gehad zeg. Maar allemaal zo waar.
ROBIN AAIJ
Kruiden Orakel
34,95

Het Kruidenorakel

Ontdek de Magische wereld van Kruiden en hun Symbolen ✨.

Bestel nu voor 34,95