Boek 'Kruiden - Geneeskracht & Boodschap'
Kruiden geneeskracht en boodschap

Boek 'Kruiden - Geneeskracht & Boodschap'

Een prachtig geïllustreerd naslagwerk voor elke Kruidenvrouw die de Jaaropleiding Kruidenvrouw volgt.

In dit boek vind je de boodschap, het symbool en een beknopte omschrijving van de geneeskracht, van alle 83 kruiden die we in de opleiding behandelen. Onmisbaar om bij de hand te hebben tijdens het orakelen, thee mengen en het maken van middeltjes.

Bestel nu voor 16,95

null

Bekijk de video om even binnen te gluren

null

Jaaropleiding Kruidenvrouw

Over de Jaaropleiding Kruidenvrouw

In de Jaaropleiding Kruidenvrouw ga je je intens verbinden met de magie en oerkracht van Moeder Aarde en leer je lichaam en geest in balans te brengen en te houden met de kracht van kruiden.

Het is een prachtig avontuur waarbij 52 kruiden door en door leert kennen. Hun geneeskracht, de gebruikte delen, de energie, het symbool, het karakter van het kruid en natuurlijk zijn boodschap.

Je krijgt ruim 250 recepten om je thuisapotheek mee te vullen. Van zalfjes, tincturen en siropen tot droomkussentjes, wierook, aurasprays en krachtvoorwerpen.

Je krijgt 52 lessen om je talenten als kruidenvrouw te ontwikkelen. Van gezond verstand tot magie. Van het verbinden met de spirits tot echt leren luisteren. Van spiegelen tot helen. En nog zoveel meer.

En dit alles komt samen in één jaaropdracht. Het maken van je eigen krachtige kruidenorakel waar je de rest van je leven mee kunt werken voor inzicht en heling.

Hoe gaaf is dat 🤩! 

Liefs Astrid 🌿

Wat anderen zeggen

null

    Lieve Astrid, jouw opleiding tot Kruidenvrouw is zo ontzettend veel. Het is niet alleen de verbinding met de natuur en al haar kracht terugvinden, maar ook de verbinding met jezelf en je eigen kracht terugvinden. Thuiskomen en je levenspad vinden, vertrouwen en dichtbij jezelf blijven dan merk je dat het leven zich zo ontvouwt zoals goed voor jou is, waar jij je gelukkig bij voelt. Ik ben zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, woorden schieten tekort.

NANCY LOHE
Wat is Astrid een kanjer zeg. Wat een kennis heeft deze vrouw en dan niet alleen op het gebied van kruiden. Astrid weet precies wat iemand nodig heeft. De lessen zijn heel duidelijk, mooie recepten en het vak kruidenvrouw heeft zoveel spirituele kennis gegeven. In een woord 'wauw'.
JEANETTE CORPORAAL
Als je meer over de kracht van kruiden wilt leren dan is Astrid dé reisleidster die je tot je beschikking wilt hebben voor deze magische reis! Ik geniet enorm van alle wijsheid over alle plant spirits, het maken van middeltjes en het ophalen van de enorme rijke en magische wijsheid van de natuur.
JANNEKE LOURENS
Kruiden geneeskracht en boodschap
16,95

Boek 'Kruiden - Boodschap en Geneeskracht'

Onmisbaar voor elke Kruidenvrouw
Bestel nu voor 16,95