Boek 128 Kruidenthee Recepten
kruidenthee

Boek 128 Kruidenthee Recepten

De wereld van kruidenthee is mysterieus, magisch en oneindig veelzijdig. In dit boekje vind je maar liefst 128 Kruidenthee Recepten om deze wondere wereld te gaan verkennen en je eigen Kruidenthee te mengen.


Volop inspiratie waarbij je kunt ontdekken welke kruiden bij je passen en wat kruidenthee voor je kan betekenen.


Maar pas op! Voor je het weet heb je het kruidenvirus te pakken en wil je niets anders meer drinken dan zelf gemengde kruidenthee.

Bestel nu voor 16,95

null

Bekijk de video om even binnen te gluren

null

De lekkerste Kruidenthee Recepten voor

Elk moment van de dag

Start je dag met een kopje 'Fluitende vogels'. Drink een beker 'Noeste Arbeid' in de middag. Kom tot rust met een kopje 'Schemertijd' en val in een diepe slaap vol avonturen na een kopje 'Dromenland'.

In dit boek vindt je deze en nog veel meer sprankelende recepten voor elk moment van de dag.

Om volop te genieten van de seizoenen

Verfrissend in de zomer. Om mee weg te kruipen onder een dekentje in de winter. Na het uitwaaien in de herfst en voor dat heerlijke genietmomentje in het eerste lentezonnetje.

Bij elk seizoen horen weer andere kruiden. Ontdek ze allemaal met de seizoensrecepten.

Voor kinderen, jong én oud

Kinderen zijn dol op kruidenthee! Helemaal als je ze zelf mogen mengen, ruiken en proeven. Vaak weten ze je haarfijn te vertellen welke kruiden ze lekker vinden en welke kruiden bij elkaar passen.

Om je op weg te helpen vindt je in dit e-book recepten als 'Draken & Monsters', 'Deftige Dames', 'Boevige Boefjes' en 'Avonturen thee'. Hoe leuk is dat!

Klachten & Kwaaltjes

Kruidenthee is niet alleen lekker, maar ook heel krachtig. Voor elke klacht & kwaal is er een geschikte kruidenthee.

In dit boek vindt je recepten voor Hoofdpijn, Keelpijn, Opvliegers, Verkoudheid en nog veel meer. Recepten die je helpen om je in een mum van tijd weer fit en vrolijk te voelen.

En voor alle speciale momenten in het leven

Eigenlijk is elk moment in ons leven een speciaal moment, maar we staan er niet vaak genoeg bij stil. Kruidenthee kan je helpen om stil te staan bij het moment en er intens van te genieten zodat je ze nooit meer vergeet.

En voor al die speciale momenten meng je zelf de lekkerste kruidenthee met recepten als, Wilde Nachten, Godinnen thee, Kletskousen, Woeste Wouden, Zonnestraaltjes en nog veel meer!

Direct bestellen
Astrid Jongbloed

Kruidenvrouw in hart en nieren

Meer dan 25 jaar geleden maakte ik kennis met de kracht van kruiden en ging ik me steeds inniger verbinden met de natuur en alles wat Moeder Aarde ons te bieden heeft. Het voelde als thuiskomen!


Ik vond het ronduit bizar om te ontdekken hoe weinig ik van planten wist en dat ik mijn halve leven voorbij de meest waardevolle kruiden was gelopen zonder ook maar op of om te kijken. Er ging een wondere wereld voor me open!


Vele opleidingen volgde en inmiddels zijn kruiden een onlosmakelijk deel van mijn leven. Tijdens lange wandelingen luister ik naar hun verhalen. Ik maak krachtige kruidentheeën die balans brengen in lichaam en geest en ik geniet intens van hun smaken, kracht en magie.


Ik vind het fantastisch om mijn kennis en enthousiasme over kruiden te mogen delen met mensen zoals jij. Want er is niets mooiers dan je weer te verbinden met de natuur en je onder te dompelen in de kracht en magie van kruiden.


Ga je met me mee op ontdekkingsreis?

Liefs Astrid 🌿

Wat anderen zeggen

null

Eindelijk een lekkere kruidenthee gevonden die me helpt om te slapen. Die kruidenthee van de supermarkt vind ik nooit lekker, maar deze wel. Nu ga ik de andere recepten proberen. Dank je wel.
MAAIKE VAN HAMELEN
Wat een inspiratie! Ik ben gek op kruidenthee, maar gek genoeg ben ik zelf nooit aan de slag gegaan om zelf mijn eigen kruidenthee te maken. Nu wil ik niet anders meer. Zo lekker!

JOSÉ HUIZEN

Nou, ik heb het kruidenvirus te pakken hoor! Er is een wereld voor me open gegaan en ik ga me eens flink in kruiden verdiepen. Ik heb gelijk je cursus besteld, erg leuk!

MARIANNE DE SCHILDER

kruidenthee
16,95

Boek 128 Kruidenthee Recepten


Ontdek ook de wondere wereld van Kruidenthee 🌿

Bestel vandaag voor 16,95